Irodánk 2018.07.20-08.03-ig szabadság miatt zárva tart!!!

Kategória: Információk

 

Ha esetleg ügyfeleinknek tudomása van róla, hogy ez idő alatt változás fog beállni dolgozóik munkaviszonyában, kérem, hogy 2018.07.19-ig legyenek szívesek tájékoztatni minket. Ha a szabadság ideje alatt új dolgozót kívánnak foglalkoztatni, és nem tájékoztatták róla irodánkat a szabadságig, akkor kérem ezen dolgozókat alkalmi munkavállalóként bejelenteni a 185-ös telefonszámon keresztül. A kilépő dolgozók papírjait ezen idő alatt nem áll módunkban kiadni, csak a szabadság után.

NAV vagy egyéb más szervezet ellenőrzése esetén kérem tájékoztassák az ügyintézőt irodánk szabadságáról, és kérjék az ellenőrzés elhalasztását. Ez nem vonatkozik a helyszíni ellenőrzésekre.

A fent említett esetekről, bejelentésekről, munkaviszony megszűnésekről, ellenőrzésekről, vagy egyéb más problémákról kérem küldjenek e-mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a szabadság ideje alatt. Ha tudunk, akkor megpróbálunk segíteni.

Orosz

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Orosz AdóProfit Kft